Sedang menunggu di pekan seorang 'macha' bercerita that is datang sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).